Kínai telefonok blogja

Kínai telefon hírek, tesztek és ajánlók

Elindult a blog!

2017. október 18. 22:06 - tabletfan

umidigi-crystal-header-1.JPG

Sziasztok! Új blogot indítottunk, amelynek a témája nem más, mint a kínai telefonok. Persze egyéb kütyükről és mindenféle ehhez kapcsolódó témáról szó lesz, de leginkább különféle mobilokról olvashattok majd nálunk.

A kínai márkák egyre népszerűbbek és ismertebbek hazánkban, és most nem csak a Huaweire kell gondolni, hiszen ott a Xiaomi, a Lenovo, a Meizu, az Elephone, a OnePlus, a ZTE, a Doogee, a Vernee vagy éppen a Leagoo. És ez még messze nem a teljes lista!

A célunk az, hogy megismertessünk veletek minél több kínai készüléket, hiszen sok esetben ezek sem rosszabbak a nevesebb társaiknál, viszont jelentősen olcsóbbak lehetnek. Amíg itthon 50.000 Ft-ért csak egy belépőszintű vagy alsó-középkategóriás mobilt kapunk gyenge hardverrel addig, Kínában ennyiért már igen komoly készülékeket kínálnak.

A jövőben igyekszünk napi szinten beszámolni a legjobb, legérdekesebb, legolcsóbb, vagy éppen a legjobb ár/érték arányú kínai telefonokról, és abban is igyekszünk majd segíteni, hogy hogyan tudsz ezekhez hozzájutni. Megmutatjuk, hogy hogyan lehet Kínából rendelni, milyen lehetőségek vannak, mikor kell áfát fizetni, és egyéb hasznos tudnivalókról is szó lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaitelefonok.blog.hu/api/trackback/id/tr3413017166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása