Kínai telefonok blogja

Kínai telefon hírek, tesztek és ajánlók

Ezek a Huawei telefonok biztosan megkapják az Android 8.0-t

2017. október 19. 19:19 - coolrob

A Huawei most debütáló készülékei, a Mate 10 és Mate 10 Pro már eleve az új Android 8.0-val érkeznek, majd utána néhány korábbi modell is megkapja a legfrissebb rendszert.

android-8-oreo-huawei-mate-10.jpg

A gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy mely készülékekre érkezik az Oreo-ra keresztelt operációs rendszer, de egyelőre csak 4 modell került említésre. A Mate 9, Mate 9 Pro, P10 és a P10 Plus mobilok tulajdonosai örülhetnek. Persze később további Huawei telefonok is megkaphatják az Android 8.0-t, de eddig csak ennyit árult el a vállalat.

A legújabb széria után néhány héttel kezdik meg a Mate 9 telefonok frissítését, ám a P10-re érkező szoftverről még nincs pontos információ. Mindössze annyit osztottak meg, hogy valamikor a közeljövőben érkezik az Oreo erre a típusra.

huwei_mate_9.jpg

Természetesen a szoftverfrissítéssel együtt a gyártó által használt EMUI 8.0 felület is érkezik, így nagy ráncfelvarráson esnek majd át a szerencsés készülékek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaitelefonok.blog.hu/api/trackback/id/tr1213028866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása