Kínai telefonok blogja

Kínai telefon hírek, tesztek és ajánlók

A Xiaominak hatalmas tervei vannak az idei évre

2017. október 23. 17:57 - coolrob

Mindössze néhány éve jelent meg a Xiaomi a piacon, és azóta iszonyatos mértékben növekednek, mondhatni olyat produkálnak, amit előttük senki a mobilpiacon. Az ázsiaiak azonban nem elégednek meg ennyivel, és ezt ki is nyilatkoztatták.

xiaomi_header.jpg

Ha minden a terv szerint alakul, akkor az idei év végére 90 millió okostelefont fognak értékesíteni, ami hatalmas növekedés, és remek eredmény lenne a tavaly 58 millió készülék után. A legjobb évük eddig egyébként 2015-ben volt, amikor 70 millió mobilt értékesítettek.

Remek csúcskészülékeket tesznek le évről évre, de közben nagyon jól mérték fel a piacot, és minden szegmensben több alternatívával is jelen vannak. Nemrég jelentették be például a Redmi 5A készüléket, ami 91 dolláros árat kapott, így hihetetlenül jó ajánlatnak számít.

xiaomi_redmi_5a.jpg

A Xiaomi mostanra már a második legnagyobb gyártójának számít Kínában, és mindössze a Huawei tudta megelőzni őket, de ekkora ambíciókkal rendelkező cég nem éri be az ezüstéremmel. A vállalat vezérigazgatója, Lei Jun elárulta, hogy 2020-ra átvehetik a vezetést a piacon, amennyiben minden a terv szerint alakul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaitelefonok.blog.hu/api/trackback/id/tr5213059208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása