Kínai telefonok blogja

Kínai telefon hírek, tesztek és ajánlók

Jövőre érkezhet a Huawei hajlított telefonja

2017. november 09. 13:37 - coolrob

Az idei év trendje a dupla kamera, és a "keret nélküli" kijelzők, de úgy tűnik jövőre már a hajlított kijelzőké lehet a főszerep, és a Huawei is ilyen készüléket dolgozik.

flex_phone.JPG

Érdekes dolog derül ki egy interjúban, ami Richard Yu-val, a Huawei vezetőjével készítettek. Mr. Yu elárulta, hogy már dolgoznak a kettéhajtható modelljükön, és az akár már jövőre a piacra kerülhet. Közben gőzerővel dolgoznak több más projekten is, és tökéletesítik a hardvereiket, hogy minél jobb készülékeket tudjanak gyártani.

A Huawei jelenleg a világ harmadik legnagyobb gyártója, és csak a Samsung és az Apple előzi meg őket. Az interjúból azt is megtudtuk, hogy nem elégednek meg ezzel a helyezéssel, és az a céljuk, hogy idővel megelőzzék az előbb említett mamutcégeket. 

huawei_shop.jpg

Ázsiában és Európában egyébként nagyon jól áll a Huawei, de az előrelépéshez az amerikai piacot is meg kell hódítaniuk, az pedig nem lesz egyszerű feladat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaitelefonok.blog.hu/api/trackback/id/tr7913068346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása