Kínai telefonok blogja

Kínai telefon hírek, tesztek és ajánlók

Top 5 kínai telefon karácsonyra 40.000 forint alatt

2017. november 14. 20:47 - tabletfan

Ha olcsó okostelefont szeretnél karácsonyra, és Kínából tervezel rendelni, akkor már eléggé késésben vagy, ugyanis nagyon elhúzódhat a szállítás. Persze még nincs minden veszve, hiszen EU raktárról gyorsan megérkeznek a termékek, és a manapság igen népszerű EU Express szállítás is általában egy hónap alatt megvan. Persze még mindig ott a kérdés, hogy melyik telefont is válaszd, ezért ebben a cikkben igyekszünk segíteni a döntésben. Összeszedtünk 5 olyan népszerű és bevált kínai mobilt, amik kijönnek 40.000 forintból.

Vernee Thor E

vernee-thor-e-header-uj.png

Tovább
Szólj hozzá!

Bréking! Jön az androidos iPhone X

2017. november 10. 07:56 - tabletfan

Ha tetszik az iPhone X dizájnja, de inkább Android párti vagy, és nem akarsz egy vagyon kifizetni egy okostelefonért, akkor az alábbi készülék mindenképpen érdekes lehet a számodra.

ulefone-iphone-x-header.JPG

Számos kínai iPhone X hasonmásra lehet számítani a következő hónapokban, hiszen az Apple mobilja kifejezetten sikeres lett, így elég nagy igény mutatkozik az erre hajazó készülékekre. Ezen mobilok közül azonban messze kiemelkedhet az Ulefone fejlesztése, amelyről most sok érdekes információ látott napvilágot.

Tovább
Szólj hozzá!