Kínai telefonok blogja

Kínai telefon hírek, tesztek és ajánlók

Xiaomi telefon is kapható már a Telenornál

2017. október 25. 18:41 - coolrob

Már mi is írtunk a Xiaomiról, amely az egyik legjobban terjeszkedő gyártó jelenleg. Minőségi készülékei mellé kedvező ár is párosul, és úgy tűnik, hogy most itthon is erősítenek.

redmi-note-4-fekete_1.jpg

A fent említett okok miatt hatalmas népszerűségnek örvedenek világszerte, és bár itthon már eddig is elérhetőek voltak a telefonjaik, most mégis hatalmasat léptek előre azzal, hogy bekerültek az egyik szolgáltató kínálatába.

redmi_note_4_1.JPG

A Redmi Note 4 egy nagyon jól sikerült telefon, hiszen erős középkategóriás belsőt kapott Snapdragon 625 processzorral, és 3 GB memória mellett még a háttértárral sem spóroltak, mivel 32 GB került bele. Hasonló kategóriás telefonok jóval drágábbak, így kifejezetten ajánlott vételnek számít.

redmi_note_4_2.jpg

A telefon kártyás csomagban 61.990 Ft-ba kerül a szolgáltatónál, míg előfizetéssel akár ingyen is hozzájuthatunk. Mindent figyelembe véve remek alternatíva, ha valaki készüléket és előfizetést is szeretne vásárolni a Telenortól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinaitelefonok.blog.hu/api/trackback/id/tr5013085024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása